Bir muffin tepsisini yağlayın veya muffin kalıpları döşeyin ve kenarda bekletin.
Yoğurdu, üzüm çekirdeği yağını ve yumurtaları orta boy bir kapta iyice karışana kadar tel çırpıcıyla karıştırın.
Orta boy bir kapta limon kabuğu rendesini şekere parmaklarınızla sürterek yedirin.
Diğer büyük boy bir karıştırma kabına unu ve kabartma tozunu eleyin.
Frambuazların ezilmemiş olanlarından 12-15 tanesini ayırıp, gerisini unun olduğu kaba koyun ve harmanlayın.
Ardından un ve frambuazların olduğu kaba şekeri ekleyin ve tekrar harmanlayın.
Islak malzemeleri bir kerede kuru malzemelerin üzerine dökün ve sadece un kaybolana kadar bir spatula yardımıyla mümkün olduğunca az karıştırın.
Muffin tepsisinin boşluklarına yerleştirdiğiniz muffin kaplarını tepelerine kadar doldurup (kaplardan taşmasın ama boşluk da kalmasın) ayırdığınız frambuazlardan tepelerine birer tane yerleştirin (yarısı hamurun içine girsin, diğer yarısı havada kalsın) ve fırına verin.
25-30 dakika pişirin ve oda sıcaklığına gelince servis yapın.