Malzemeler
- 6 dilim tost ekmeği ya da kulüp sandviç ekmeği
- 6 dilim dana ya da hindi jambon
- 2 yemek kaşığı mayonez
- 4 parça lolorosso ya da marul yaprağı
- 1 adet orta boy domates
İsteğe göre ek malzemeler
- Salam
- Dana jambon
- Çemensiz pastırma
- Taze kaşar Peyniri
- turşu
Hazırlanışı
- Tost ekmeklerinin fırında hafifçe kızarıtın ve tezgâha alın.
- İlk ekmek dilimini ekmek tahtasına alın ve mayonez sürün. Hindi jambonların 3 tanesini rulo yaparak ekmek dilimine yanyana yerleştirin.
- 2. dilim ekmeğin her iki yanına da mayonez sürün ve jambonların üzerine yerleştirin.
- Önceden yıkayıp kuruttuğunuz lolorosso yapraklarını 2. Dilimin üzerine yerleştirin.
- Üzerine yarım santim kalınlığında kestiğiniz 2 dilim domatesi koyun ve tuzlayın.
- Son tost ekmeğinin altına da mayonez sürün ve domateslerin üzerine kapatın.
- 2 adet üçgen elde edecek şekilde çapraz bölün. Ortalarına kürdan saplayarak servis edin.