Bulabildiğiniz en büyük boy ekmek (tercihen ciabatta gibi sert dış kabuklu ve dayanıklı bir ekmek daha iyi sonuc verecektir
1 kol bonfile(tercihen 1,5 kilodan fazla olmayan)
Dilim Burger peyniri
Bebek roka yaprakları
1 çay bardağı zeytinyağ
Pul biber,karabiber,kekik
3 adet Kurutulmus domates
4 adet kırmızı köz biber
7-8 adet Siyah zeytin
1 tutam taze Kişniş
Hazırlanışı
Bonfileyi üzerindeki lifli ve zarlı kısımlar temizlenmiş şekilde tek parça halinde orta ısıtılmış bir yanmaz tavada zeytinyağını ısıtıp dışını mühürleyecek şekilde çevirerek pişirmeye
Geniş bir tabak yada fırın kabı ya da borcamın içine deniz tuzu , değirmen karabiber , kırmızı pul biber ve taze kekik serpin
Eti 10 dakika kadar pişirin, dışının iyice piştiğinden emin olunca , tavadaki yağı almadan eti direk az evvel hazırladığınız baharatlı tabağa alın ve çevirerek her tarafını iyice baharatlayın
Üzerini folyo ile kapatıp bir kenarda bekletin, Folyonun ete değmediğinden emin olun ve 10 dakika kadar dinlendirin
Mutfak robotuna kurutulmus domates, köz biber çekirdeksiz siyah zeytin, taze kişniş atın, biraz deniz tuzu ve değirmen karabiber ilave edip sebze püresi gibi olana dek çektirin
Etin folyosunu açıp eti bıçakla verev şekilde dilimleyin , dışı iyi pişkin içi hafif pembe gibi olursa bu en ideal lezzet olacaktır. Tabakta kalan etten suyu sakın harcamayın, bunu sandvic yaparken etin üzerine dökeceğiz
Ekmeğinizin tabanına sebze püresinden sürün, üzerine bolca roka yaprağı koyun, üzerine etleri dizin , en üste burger peynirini dizin , ekmeğin kapak kısmının içine de kalan püreyi sürün, ve iyice bastırıp, bütün iç malzemelerin özdeşlesmesini sağlayın