Kuşbaşı etleri küçük küçük doğrayıp, yine kabuğunu soyup küçük doğradığımız domatesle birlikte kavuruyoruz. Yarım çay bardağı su ekleyip yumuşayıncaya kadar pişmeye bırakıyoruz.
Patlıcanları ve biberleri bir tepsiye koyarak 250 derecede fırına atıyoruz. Biberlerin üzeri kızarıncaya kadar fırınladığımız biber ve patlıcanları plastik poşete alarak terlemesini sağlıyoruz.
Derin bir kaba yoğurt ve ezdiğimiz sarımsağı ekleyip bir tutam tuzla çırpıyoruz. Soyduğumuz ve küçük küçük doğradığımız patlıcanları ekleyip karıştırıyoruz.
Yoğurtlu karışımı servis tabağına alarak üzerine etleri yerleştiriyoruz. Bir tavada erittiğimiz margarin ve pul biberi üzerinde gezdiriyoruz. Afiyet olsun.