Sıcak veya soğuk hazırlanması mümkün olan Arnavut ciğerini yalnızca meze olarak değerlendirmek lezzetine haksızlık olur. Pilavla birlikte harika bir akşam yemeği seçeneği olan Arnavut ciğeri hele birde sumakla harmanlanmış soğanla servis edilirse parmaklarınızı yememek için kendinize engel olmanız gerekir.
700 gram küp küp doğranmış kuzu ciğeri tel süzgece alın.
Kızartma yağını derin bir tencerede kızdırın. Bu esnada farklı bir kapta un, biber ve tuzu karıştırın. Ciğerleri bu karışımla harmanlayın.
Ciğerleri kızgın yağda kızartın.
Ciğerlerin yağını alıp süzdürün.
Süzdüğünüz ciğerleri, soğumaları için kapaklı bir kabın içerisine koyun ve kabın kapağını kapatın.
Kuru soğanı halka şeklinde doğrayıp sumakla harmanlayın.
Ciğerlerinizi soğanla birlikte servis edebilirsiniz.