Malzemeler: 8-10 adet Tavuk Baget 2-3 adet Patates 2 adet Soğan 2-3 adet Domates 6 diş Sarımsak 1 yemek kaşığı Salça 1/2 çay bardağı Zeytinyağı 1 çay kaşığı Tuz 1 çay kaşığı Kekik 1 çay kaşığı Kimyon Hazırlanışı: Patatesleri ve soğanları iri halkalar halinde doğrayın. Tepsiyi yağlayın. Üzerine patatesleri dizin. Üzerine halka soğanları ekleyin. Soğan ve patateslerin üzerine tavuk bagetleri koyun. Domates dilimlerini ekleyin. Bir kase içinde 1,5 su bardağı suda salçayı eritin. Baharatları da ekleyip karıştırın. Ve tavukların üzerine kaşık yardımıyla dökün. Sarımsakları ilave edin. Önceden ısıtılmış 180-200 derece fırında yaklaşık 80-90 dakika pişirin. Nefis Şehriyeli Pirinç Pilavı Tarifi: En lezzetli, kolay ve tane tane pirinç pilavı nasıl yapılır? Evde Kolay ve Nefis Mercimek Köftesi Tarifi Yapılışı - Püf noktalarıyla lezzetli mercimek köftesi nasıl yapılır? Kahvenin yanına yakışan lezzet: Islak kek tarifi | Islak kek nasıl yapılır, yapılışı için gerekli malzemeler nelerdir?