Malzemeler
Hazırlanışı
Soğanları soyup piyaz doğrayın. Ciğeri iri küp şeklinde doğrayın. Enginarları temizleyip iri küpler şeklinde kesin. Tuzlu suda 5 dakika haşlayıp süzün. Ciğerleri hafifçe unlayın. 1 kaşık zeytinyağını tencerede ısıtıp ciğerleri 34 dakika kızartın. Ciğerleri kevgirle ayrı bir kaba alıp sıcak olarak muhafaza edin. Tenceredeki yağasoğanları ilave edip soteleyin. Sirkeyi ekleyip soğanlar sararıncaya kadar karıştırarak pişirin. Ciğer ve maydanozu ilave edip tuz ve karabiberle tatlandırın. Kalan yağı tavada ısıtıp enginarları 12 dakika çevirin. 1 çay bardağı su ekleyip karıştırarak pişirin. Ciğeri ekleyip harmanlayın. Sıcak servis yapın.