Sofra Dergisi'nin Nisan sayısında birbirinden lezzetli tarifler sizi bekliyor. İşte raflarda yerini alan Sofra Dergisi'nden sizin için seçtiğimiz bayat ekmeklerinizi değerlendirebileceğiniz çok pratik ve lezzetli iki tarif...
EKMEKLİ PEYNİR TOPLARI TARİFİ (4 kişilik)
- 3-4 dilim bayat ekmek
- 300 gram keçi peyniri
- ½ demet maydanoz
- ½ demet dereotu
- 1 çorba kaşığı biberiye
- 1 çay kaşığı toz kırmızıbiber
- 1 çay kaşığı zerdeçal
- 1 çay kaşığı karabiber
- Tuz
- Toz kırmızıbiber, zerdeçal ve karabiberi harmanlayıp bir kenara alın.
Tarifin tamamı için TIKLAYIN...
KITIR EKMEK KEBABI TARİFİ (4 kişilik)
- 4 dilim bayat ekmek
- 600 gram bonfile
- 4 adet domates
- 1 çay kaşığı kekik
- 1 çay kaşığı fesleğen
- 1 çay kaşığı biberiye
- 2 çorba kaşığı sıvıyağ
- 150 gram süzme yoğurt
- 5-6 dal maydanoz
- Tuz, karabiber
Tarifin tamamı için TIKLAYIN...
SOFRA DERGİSİ NİSAN SAYISI RAFLARDA YERİNİ ALDI