Malzemeler 1 paket krema (200 ml) Yarım su bardağı pudra şekeri 1 su bardağı süttozu (aktarlardan bulabilirsiniz) 1 paket vanilya 3,5 su bardağı hindistan cevizi İçi için; bütün fındık Kaplama için; hindistan cevizi Hazırlanışı Geniş bir kaseye buzdolabında bekletip,soğuttuğunuz kremayı alın.Soğuk kremayı yarım bardak pudra şekeri ile çırpın. İçine süttozu ve vanilyayı ekleyip,tekrar çırpın. 3,5 bardak hindistan cevizini ilave edip, karıştırın.Akışkan ve biraz yapışkan bir kıvamda olacak.Bu şekilde buzdolabına kaldırın ve 2 saat bekletin. Elinizle yuvarlayıp,hindistan cevizine bulayın ve truff kapsüllerine yada servis tabağına yerleştirin. Tekrar buzdolabına kaldırın ve 1 saat dinlendirin.