Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MAHMUT ÖVÜR

Solistler geçidi gibi sünnet düğünü

Hafta sonu Fenerbahçe Sosyal Tesisleri'nde görkemli bir sünnet düğünü vardı. Aslında daha çok bir yıldızlar geçidi gecesi demek belki daha doğru. Çünkü, o geceye müzik dünyasının birçok ünlü ismi katıldı. Çoğu da sahne aldı.
Kimler yoktu ki, Orhan Gencebay, Gülben Ergen, Deniz Seki, Emrah, Yaşar, Hüseyin Turan, Berdan Mardini, Işın Karaca...
Daha ne olsun. Tabii sadece sanatçılardan ibaret değildi o gece. Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk, MÜYAP Başkanı Bülent Forta, Aras Kargo'nun sahibi Celal Aras, CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanı Kemal Akar ve Kadıköy Belediye Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin gecenin konukları arasındaydı.
Şimdi gelelim düğün sahibine... Bu kadar ünlü ismi bir araya getiren düğün sahibi ünlü prodüktör Bülent Seyhan . Türkiye'nin en büyük müzik firmasının sahibi. Çocukları Utku ve Sinan'ın sünnet düğününü yapınca sanatçı dostları da onları yalnız bırakmadı. Gece gerçekten renkli ve görkemliydi.
Biz de bu kadar ünlüyü bir arada bulunca, birkaçına son günlerin güncel konusunu sorduk:
"Erken seçim olmalı mı?"
Orhan Gencebay : Çok tatsızlaştı. Artık olması gerekiyor. Hüseyin Turan : Kesinlikle olmalı. Ayrıca toplumu da psikolojik olarak rahatlatır. Berdan Mardini : Ekonomide kriz korkusunu düşününce olmalı, ama AB sürecini düşününce de AK Parti devam etmeli diyorum.
Gecenin bir de sürpriz konuğu vardı: "Jet Fadıl" lakaplı Fadıl Akgündüz ... Biliyorsunuz bugün Başbakan Tayyip Erdoğan onun milletvekilliğinin düşürülmesi sonucu önce milletvekili sonra da başbakan oldu. O günden sonra hiç konuşmayan Jet Fadıl'a bugün ne düşündüğünü soruyorum. Cevabı kısa oluyor: "Çok iyi olduğunu düşünüyorum. Olması gereken buydu."

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA