Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MAHMUT ÖVÜR

Develioğlu: 'Benimle ilgisi yok'

AK Parti İstanbul Bakırköy İlçe Kongresi bugün yapılıyor. Kongreye ilişkin dün kaleme aldığımız kulis haberinde Mahmut Gürcan'ın aday olduğunu ve Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu'nun desteklediğini yazmıştık.
Yazı üzerine Develioğlu aradı ve şunları söyledi: "Benim bu adaylık olayıyla her hangi bir ilgim yok. Emine hanımın adaylığını Hayati Yazıcı beyin açıklamasından sonra beni arayanların hepsine, 'Gidin Emine hanımı destekleyin' dedim. Mahmut Gürcan'a ise aday olmamasını söyledim. Ama sonra bir oluşum olmuş o da çıkmış. Ben bu tür söylentiler olur diye de görüşmüyorum. Kayınbiraderim olması her dediğimi yapması anlamına gelmez ki...
Biz Emine Nalbantoğlu ile de eski arkadaşız. Aynı şey eminim Nurettin Nebati için de geçerlidir. Nebati, AK Parti İstanbul teşkilat başkanıdır. Liste için Emine hanımla konuşması lazım, ama dedikodu olur diye çekildi o işten. Bu kadar hassas davranıyor. Bunun bilinmesini istedim."

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA