Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MAHMUT ÖVÜR

İstanbul'la bayramlaşmak

Bugün bayram
Bugün Ramazan Bayramı. Düşmanlıkların, kırgınlıkların, sitemlerin unutulduğu, barışın, dostluğun, yardımlaşmanın, selamlaşmanın öne çıktığı özel bir gün.
İnançla insan sevgisinin bütünleştiği bu özel günde bu kez bir şey daha yapın.
Özellikle son 50 yılda çok hırpaladığımız, tahrip ettiğimiz, çirkinleştirdiğimiz, adam gibi sahip çıkmadığımız dünyanın bu en güzel kenti İstanbul'la bayramlaşın. Dinimizin öngördüğü 'birbirinizle barışın' çağrısına bu kez İstanbul'u da katın...
İstanbul'la barışın.
Kalbi kırık, ciğerleri tahrip edilmiş, beton binalarla gövdesi çirkinleştirilmiş bu kentin de sevgiye ihtiyacı var. Bu sevgiyi ondan esirgemeyin ve bugünü yakınlarınızla, dostlarınızla birlikte İstanbul'a da ayırın.
Mesala Boğaz'a gidin, Yıldız Parkı'na, Emirgan'a, Hidiv Kasrı'na, Kız Kulesi'ne veya Çamlıca'ya çıkın. Olmadı, tarihle kucaklaşmak için Beyazıt'a bir uzanın, Sultanahmet'te ortak değerlerin arasında soluklanın, Süleymaniye'nin o tarih kokan ara sokaklarında dolaşın. Dolmabahçe'nin yanında Boğaz'ı seyredip bir çay için. İstanbul'la kucaklaşarak bayramlaşın. Bu kenti bize armağan edenlere, Fatih Sultan Mehmet'e, Mimar Sinan'a Mustafa Kemal'e yürekten iyi bayramlar dileyin. Ve unutmayın İstanbul'un sevgiye çok ihtiyacı var, İstanbul'un bayramını da kutlayın.
Hepinizin Ramazan Bayramı kutlu olsun.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA