Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞELALE KADAK

NYT'de bir Ağca çıktı bir de Tike

BURDUROĞLU, dünyada da değişen trendlerden söz ediyor ve insanların artık Fransız yemeğinden de İtalyan yemeğinden de sıkıldığını söylüyor. Bu nedenle dünyada kebabın ciddi bir alternatif olarak çıktığına inanıyor. Tike yurtdışına açılan ilk Türk restoran markası olma başarısını gösterirken, Yunanistan'daki restoran, 'Türk-Yunan ilişkilerini kuvvetlendiren proje' olarak New York Times'ın baş sayfasına dahi konu oldu. Mehmet Ali Burduroğlu, 'New York Times'a (NYT) herhalde bir Mehmet Ali Ağca çıktı, bir de Tike çıktı' diyerek duyduğu mutluluğu dile getiriyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA