Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

İmalı story’lerin adresi belli oldu!

Sosyetenin ve sosyal medyanın ünlü ismi Nur Bilen Yavuzer'in bir süredir paylaştığı imalı story'ler sosyetede merak konusuydu! Yavuzer'in, hedefinde kimin olduğunu merak edenlerin merakını gidereyim... Meğer bu kişi; Yavuzer'in "çok yakın dostum" dediği, ortak iş yaptığı, birlikte TV programlarına çıktığı iç mimar Noyan Berkman'mış!



Yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen Yavuzer ile Berkman'ın arasına ne girdi bilmiyorum ama çok büyük kavga etmişler ve hatta mahkemelik olmuşlar! O kadar ki; Nur Bilen Yavuzer, dava dilekçesine, Noyan Berkman'ın dekore ettiği evini referans olarak göstermemesini ve evinin fotoğraflarını sosyal medyasından silmesini de ekletmiş! Neyi paylaşamadılar; kim haklı, kim haksız bilmem ama ortak arkadaşları, Noyan Berkman'dan taraf olup Nur Bilen'i takipten çıkıp engellemişler! Bakalım bu büyük kavganın altından ne çıkacak!



BAYRAMI BODRUM'DA GEÇİRDİLER
Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç ile Nevbahar Koç'un oğulları Kerim Rahmi ile kızları Sadberk Leyla, bayram tatilini Bodrum'da geçirdi.
Bodrum'da görevli arkadaşım Ersin Al, babaları Ali Koç'un yüzen sarayı andıran 43 metrelik 'Keyla' isimli yatında deniz ve güneşin tadını çıkaran kardeşleri görüntülemiş. Sadberk Leyla, botla Türkbükü açıklarında demirli yatlarına dönerken; Kerim Rahmi de arkadaşlarıyla birlikte farklı bir botta Ersin'in objektifine takılmış. Ali-Nevbahar Koç hiç ortalarda görünmemiş, acaba bayramı çocuklarından ayrı mı geçirdiler, merak ettim doğrusu.



TEKNESİZ YAPAMAMIŞLAR
Ünlü oyuncu Pınar Altuğ, eşi Yağmur Atacan ve kızı Su ile birlikte bayram tatilini Göcek'te geçiriyor. Uzun yıllar yaz tatilini, ailesiyle teknede geçiren Pınar Altuğ, geçen yıl karada tatil yapmıştı. Pınar Hanım, geçen yaz teknelerini sattıklarını ve henüz yenisini alamadıklarını söylemişti. Görünen o ki, bir yazı daha teknesiz geçirmek istememişler ve yeni bir tekne satın almışlar. Yenisine de eski teknelerinin adını veren Atacan Ailesi, bugünlerde Göcek'in akvaryum koyuna demirledikleri teknelerinde, denizin ve güneşin keyfini çıkarıyor.



HEYKELLER 16. KEZ TERASA ÇIKTI
Maslak'taki Elgiz Müzesi, her yaz açtığı Teras Sergileri'nin 16'ncısını sanat tutkunları ile buluşturdu. Genç heykel sanatçılarını desteklemek için düzenlenen bu sergilerde bugüne kadar 284 sanatçının 437 yapıtı yer aldı. 'Bir Düş'ün İzinde' başlığıyla düzenlenen bu yılki sergide ise 40 sanatçının eseri sanatseverlerle buluşuyor. Gökdelenler arasındaki bin 500 metrekarelik terasa yerleştirilmiş heykellerle farklı bir sanat deneyimi sunan sergi, 2 Eylül'e kadar açık kalacak; bilginize...



'UYDURMA GÜN'E BÜYÜK TEPKİ!
Uzman Psikolog Zeynep Selvili, son dönem sosyal medya paylaşımları ile herkesin radarına giriyor! Zeynep Hanım, Kurban Bayramı'nın birinci günü, tatilden bir fotoğrafını paylaşıp altına da, "Bu uydurma güne yüz vermeyin, canınızı sıkmasına da izin vermeyin olur mu?" diye yazdı. Tabii ortalık yıkıldı! Üç saat sonra, "Bi story atıp çıkmıştım, kıyamet kopmuş DM kutumda. Arkadaşlar sizce ben, bir dini bayram için 'Uydurma gün' demiş olabilir miyim; aşk olsun. Kastım 'Babalar Günü'ydü" diye durumu toparlamaya çalışan bir story daha paylaştı. Ancak Zeynep Hanım gibi uzman psikolog, nasıl böyle bir hata yapar bilemedim!



BİR DOĞRU İKİ YANLIŞ!

Meslektaşı Kaan Yıldırım ile mutlu bir ilişkisi olan oyuncu Pınar Deniz, Cannes'da onur konuğu olduğu markanın, bayram arifesinde İstanbul'da gerçekleşen davetindeydi. Gümüş, payetli bir elbise giyen Pınar Deniz'in saç ve makyajı çok nostaljik ve güzel olmuştu. Ancak elbisesinin boyunu ve altına giymeyi tercih ettiği beyaz terliklerini hiç beğenmedim! Pınar Deniz'in elbisesinin boyu kesinlikle bir tık daha kısa olmalıydı. Terliği de elbisesi için çok spor kalmıştı.



Bu yaz plajın yıldızı hasır çantaların silüetleri, ikonik modellerle birleşiyor ve plajdan günlüğe taşınıyor.



Bu yaz sezonunda şapkaların tahtı bandanalarla sallanıyor. Renkli bandanalar, saç aksesuarlarının öne çıkan yıldızları...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA