Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Gitmek şart!

Nişantaşı'nın yeni buluşma noktalarından biri de Must oldu!
Konforu, samimi ve şık tasarımıyla kısa sürede semtin en popüler mekanlarından biri olan Must, dünya mutfağından zengin lezzetlerle günün ilk saatlerinden itibaren konuklarını ağırlamaya başlıyor.
Nişantaşı'nın mahalle kültürünü yeniden yorumlayan mekanın işletmeciliğini ise Ercan Gümüşkaya yapıyor.
Mekanın yemekleri şef Aydın Aytekin'in, kokteylleri ise barmen Zafer Aldoğan'ın elinden çıkıyor.
Her şey harika; test edildi, onaylandı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA