Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Yeni mekanda yıl dönümü kutlaması

Mönüsü ile üç kez üst üste 'En İyi Dünya Mutfağı' ödülünü kazanan Hardal'a kardeş geldi! Yeme-içme sektörünün başarılı işletmecilerinden Uğur Karabayır, zincir restoranı Hardal'ın ardından yeni markası Barbounia ile modern bir meyhane yarattı. Tepebaşı'ndaki Rixos Hotel'in altında açılan mekana henüz gidemedim ama gidenler, mezelerin ve yemeklerin lezzetini anlata anlata bitiremiyor. Bu arada Uğur Karabayır ile güzel eşi İrem Hanım, geçtiğimiz günlerde yeni mekanlarında dostlarıyla birlikte evliliklerinin üçüncü yılını kutlamış.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA