Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Yeniliklerle sezonu açtı

İstanbul'un en iyi fine dining restoranlarından biri olan Etiler'deki The Galliard, yeni konsepti The Galliard Brasserie ile kış sezonunu açtı. İstanbul'un elitlerinin müdavimi olduğu mekan, fine dining konsepti ile İtalyan, Fransız ve İspanyol mutfağının lezzetlerini sunarken, giriş katında ise brasserie konsepti ile misafirlerini ağırlıyor. Mekanın şefi Turgut Ay'ın, elitlerin bayıldığı lezzetlerine, bu kış için yenilerini eklediğini duydum. Ay'ın brasserie mönüsü de iddialıymış. Farklı lezzetler tatmak için The Galliard'ı mutlaka denemelisiniz.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA