Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Frederıc's Boğaz'a inmiş

İstanbul'un ilk ve tek 'Steak&Lobster' restoranı Frederic's, altı yıl aradan sonra Aralık ayında W Otel'de İstanbul'un elitleriyle tekrar buluşmuştu. Frederic's'in yaratıcısı ve executive chef'i Tolga Atalay, yazlık mekanını Suada'ya taşımış. Solid Consulting Group adlı şirketi ile kafe, restauran ve otellere danışmanlık da yapan Atalay'a, işletmeci Aybars Atik eşlik ediyor. Özel hazırlanan etlerin, deniz mahsullü makarna ve pizzaların, Boston Maine ıstakozların tadına Boğaz'da bakmak, daha bir keyifli olacaktır herhalde...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA