Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ALİ ERDOĞAN

Yaşgününde imzayı atacak

Babası Fenerli, annesi Beşiktaşlı olan Murat Hacıoğlu, 25 yaşını bitirdiği gün F.Bahçe ile sözleşme imzalayacak

Fenerbahçe'nin yeni transferi Murat Hacıoğlu, Milli Takım dönüşü 25. yaşgününde Fenerbahçe'ye imza atacak. 10 Haziran 1974'te Rize'nin Ardeşen ilçesinin Duygulu köyünde dünyaya gelen Murat'ın babası Kemal Hacıoğlu Fenerbahçeli.. Müzik öğretmeni olan Kemal Bey, "Saracoğlu Stadı'nda oynadıkları bir maçtan sonra 'Baba; F.Bahçe'nin muhteşem bir seyircisi var. Böyle bir seyircinin önünde oynamak istiyorum. Bunu gerçekleştireceğim' dedi. Kore'den beni aradı. Sözünü tuttuğu için çok mutlu" diye konuştu.

'Annesine vazo alacak'
Murat'ın Beşiktaşlı olan annesi Hatice Hanım ise oğlunu anlatırken "Beşiktaş'a gitmesini çok istedim. Kendisinin tercihi ve babasının ağırlığı ile Fenerbahçe oldu. Ailede çok futbolcu vardı. Murat da hep top peşinde koştu. Çok cam kırdı. Hatta bir kez evde vazoyu kırmasına çok sinirlendim. Bana dönüp 'Büyük futbolcu olacağım. O zaman sana daha güzelini alırım' dedi. Hayalleri hep büyüktü" ifadesini kullandı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA