Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ALİ ERDOĞAN

Minderde skandal

Sözleşmesi olmayan ve maaşını Federasyon Başkanı Şansal'dan alan Greko Milli Takımı hocası Komandor'a İsveç Büyükelçiliği sorun çıkarttı

Dün Avrupa Şampiyonası için İsveç'in Stockholm kentine giden Grekoromen Güreş Milli Takımımız, vize kriziyle çalkalandı. Milli Takım antrenörü Macit Komandor'a zar zor vize alındı. 5 ay önce milli takımın başına getirilen ancak bir türlü resmi sözleşme imzalanmadığı için oturma izni alamayan Azeri antrenör Macit Komandor'a İsveç Büyükelçiliği vize sorunu çıkarttı. İsveç'e girişine izin verilmeyen Komandor'a vize ancak bir gün önce geç saatlerde Güreş Federasyonu'nun araya girmesiyle alındı. Böylelikle bir skandaldan son anda dönüldü.

Maaş Şansal'dan
Azeri hocanın resmi sözleşmesi olmadığı için maaşı da devlet tarafından karşılanamıyor. Bu nedenle ödenmesi gereken 5 bin dolar her ay Federasyon Başkanı Osman Şansal tarafından karşılanıyor. Şansal her ay antrenör parasını kendi cebinden veriyor. Bu arada Şansal'ın 35 milyar vererek Azerbaycan'dan getirtmek istediği vitaminler de gümrük nedeniyle ancak 1.5 ayda gelebildi.

Şeref isyan etti
Şeref Eroğlu, Hamza Yerlikaya ve Ercan Yıldız şampiyonayı izlemek üzere milli takımla beraber Stockholm'e gitti. Tedavi olmak için ABD'ye gidecek olan Şeref Eroğlu bir türlü vize alamadığını belirterek, "Bürokratik engeller ve yetkililerin ilgisizliği nedeniyle ABD'ye gitmekten vazgeçtim" dedi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA