Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ALİ ERDOĞAN

Bir İspanyol takımı istiyoruz

G. G.Birliği Başkanı Cavcav, "İngiltere, Portekiz ve İtalya Ligleri'nden takımları eledik. 4.turda İspanyol ekiplerinden birini istiyoruz" dedi

G.Birliği Başkanı İlhan Cavcav, maçtan sonra yaptığı açıklamada, "Centilmen seyircimizin verdiği destek müthişti. Futbolun 3 dev kulübünü UEFA Kupası'ndan eledik. İngiltere, Portekiz ve İtalya'dan sonra sıra İspanya'da. Bu turda bir İspanyol takımıyla eşleşip onları da elemek istiyoruz. Sezon başında standart bir prim belirlemiştik. Ama futbolcularımızın Türkiye'ye yaşattıkları bu mutluluktan sonra yönetim kuruluyla görüşüp istisnai bir değişiklik yapacağız" diye konuştu. UEFA Kupası'nda Parma'yı devirerek 4.tura yükselen G.Birliği'nin taraftarları, maçtan sonra hep beraber Kızılay'a yürüdü. Aydın kutladı Soyunma odasına inen Başkan Cavcav, futbolcuları tek tek kutladı. A.Gücü Başkanı Cemal Aydın da, "Bu sonuç, G.Birliği'ne ve Ankara'ya armağan olsun" dedi. Maçın ikinci yarısında Deniz'in yerine giren Baki Mercimek de maçın son 2 dakikasını omzundaki sakatlık nedeniyle zor bitirdi.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA