Kars'ın nesi meşhur?..
Nereleri görmeli?.. Ne yemeli?
Kars kalesi... Ani harabeleri...
Sarıkamış Kayak Merkezi... Ebu Hasan Harakani türbesi ve camii...
Havariler kilisesi...
Gezilecek yer çok.
"Yemek konusuna" gelince...
Kaz eti... Bu mevsimde bir "Kars klasiği." Kaz eti lokantası çok:
Kaz Evi... Kars Evleri...
Oklava... Ani Ocakbaşı...
Kristal... Hanımeli... Say say bitmez.
Kars'a gelemeyen...
"Sipariş veriyor." "Bal-peynir" satanlarda, kaz da var... Temizlenmiş...
Pişmeye hazır.
Kargo ile yollanıyor.
Kilosu 55 lira... Kazın tanesi "120-180 lira" arasında.
"Kaz Evi"nde Nuran Özyılmaz'a "İşler nasıl" diye sorduk:
"Şimdi iyi ama... Yaz zayıf geçti" dedi:
- Hain darbe girişimi lokantaları olumsuz etkiledi.
Oklava'da yemek yedik... Hayır, kaz eti değil...
Yerel bir çorba içtik...
"Evelik Aşı." Yazları dağlardan toplanan bir bitki.
Oklava'nın sahipleri Tülay- Yener Yeşilyurt'la "Piyasayı" konuştuk.
"Darbecilere" öfkeleri sürüyor:
- Ülkeye büyük kötülük ettiler... Piyasa da olumsuz etkilendi.