Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YAVUZ DONAT

Hatay mutfağı

Cevizli biber... Humus... Katıklı ekmek... Kömbe... Saç oruğu... Abugannuc... Kabak tatlısı... Künefe... Zahter salatası... Patatesli köfte... Patlıcanlı yoğurtlama... Biberli kimyonlu bulgur pilavı... Şeyh Mualla... Sini kebap... Hatay mutfağı öylesine zengin ki...
"Neler yediğimizi" soracak olursanız...
Sadece çorba içtik... Bir de salata yedik... Nedeni "Ömür boyu rejim" meselesi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA