Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YAVUZ DONAT

Müze şehir

Şanlıurfa... "Açık hava müzesi" gibi.
Ayrıca... Nereye gitseniz "Müze" tabelası.
Örneğin... "Mutfak Müzesi."
Gezmelisiniz... Hem "Yöresel yemeklerden" yersiniz.
Hem de "Nasıl yapıldığını" öğrenirsiniz.
Balcanlı
(Patlıcanlı) Kebap... Ciğer Kebabı... Ağzı Yumuk... Kaburga... Borani... Taskebabı... Semsek... Lebeni... Say say bitmez.
Yemekler "Etli."
Urfalı'ya göre "Et girmeyen eve dert girer."
Unutmadan... Yemeğin üzerine "Şıllık Tatlısı" yemelisiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA