Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YAVUZ DONAT

Etli ekmek

Van'a gidip de "kahvaltı salonuna" uğramadan dönmemelisiniz.
Konya'ya gidince de... "Etli ekmek" yiyeceksiniz.
Çeşit çeşit... "Mevlâna (karışık) var, bıçak arası (kuşbaşılı) var, peynirli var, kıymalı var."
Her mahallede birkaç "etli ekmekçi" görebilirsiniz.
Geçen gidişte "Cemo"da yemiştik... Bu defa "Havzan"da.
Etli ekmek "şahane."
Ama "müşteriye itibar etmek için" üstüne tereyağı sürmeye gerek yok ki... Hem "sağlık için iyi değil", hem de etli ekmek "hamura dönüyor."
Eğer "tirit" seviyorsanız... Tiritçi de çok... Örneğin "Tiritçi Murat."
Kızarmış ekmek... Üstüne et suyu... Yoğurtlu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA