Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜRCAN BİLGİÇ

Yenilginin iyisi (!)

Bosna yenilgisi, kendilerini dev aynasında görmeye başlayanlara gerçekleri göstermesi açısından olumlu oldu. Maçı bize şanssızlıklar kaybettirdi. Yediğimiz gollerde sistemin değil, kişilerin hataları vardı. Nasıl Norveç maçında rakip kalecinin hediyeleri ile beraberliği kurtardıysak, Bosna da bizimkilerin ikramlarını değerlendirdi.
Fatih hocanın bu maça geçmişin sorunlu oyuncuları ile başlaması da doğaldı. Sezon biterken ritmi bozmak istemedi. Hakan Şükür'ü oynatmasındaki mantık, katılmasak da, rakibin ünlü isime karşı psikolojik olarak tedirgin olmasını sağlamak. Takımına da bu ürkeklik karşısında cesaretli oynayabileceklerini göstermekti. Yine de Aurelio'yu tek orta saha tutarak gözünü karartması, yanlış oyunculara yanlış zamanda güvenmesinden oldu.
Deplasmanda oynarken ve iki kere öne geçmişken, sahadan mağlup ayrılmak, orta sahasız, maceracı taktiğin bize cezayı kesmesidir.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA