Adana'nın yükselen değerlerinden Köse Tatlıcılık, Kurban Bayramı'nda da Türkiye'nin ağzını tatlandıracak. Adana'dan Niğde'ye Silifke'den Osmaniye'ye kadar yayılan 35 şubenin yanı sıra Türkiye'nin il ve ilçelerinden gelen online siparişleri karşılamak için son 2 haftadır yoğun bir tempoyla çalıştıklarını belirten Köse Tatlıcılık Yönetim Kurulu Başkanı Veli Karahan, "Çok üretip çok satmak değil kaliteli üretip kaliteli tüketmek amacındayız" dedi.
ONLİNE SİPARİŞ
Bayram hazırlıklarının yüksek bir tempoyla sürdüğünü açıklayan Karahan, "Bu tempomuz arife gecesine kadar sürüyor. 52 yıllık tecrübemiz var. Bayramlarda müşterilerimizin taleplerini karşılamak, arife gecesine kadar var gücümüzle çalışıyoruz. Online satışlarda önemli rakamlara ulaştık. En yoğun talep Köse özel baklavaya. Kadayıf ise ikinci sırada. Kadayıfımız kısa sürede ilgi odağı haline geldi" diye konuştu. Köse tatlılarının soğuk zincir kırılmadan bayilere ulaştırıldığını vurgulayan Karahan, "35 bayiimizde de soğuk hava deposu olduğu için soğuk zincir kuralları hayata geçiriliyor. Tatlılarımız bizim ürünlere göre dizayn edilen ve her bayiimizde bulunan özel fırınlarda pişirilerek müşterilerimize sunuluyor. Isıtma şeklinde ürünlerimiz olamaz. Firmamızda günlük ürünler değil saatlik ürünler var. Pastalarımız da aynı şekilde tazedir" şeklinde konuştu.
GÖRÜNMEZ KAHRAMAN
Köse Tatlıcılık'ın dondurma ve yaş pasta da aranır bir marka haline geldiğini açıklayan Veli Karahan, şöyle konuştu; "Dondurma üretimimiz yüzde 33 arttı. En doğal ürünleri satmamızdan dolayı müşterilerin tercih ettiği bir marka olduk. Tatlıcı Köse olarak tanınıyoruz ama yaş pasta da görünmez kahramanımızdır. Tüketici artık bilinçli. Müşteri ürünün taze olmasını istiyor. Hem kaliteli hem de uygun fiyata olmasını istiyor. Köse pastamız da müşterilerimizin beklentilerimi karşılıyor" diye konuştu.