Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FUNDA KARAYEL

Çekimlerde 47 araç yakıldı 3 bin mermi, 175 silah kullanıldı

Senaryosunda Özel Kuvvetler Komutanlığı'na bağlı bordo bereli askerlerin, Suriye'deki FETÖ bağlantılı bir terör örgütüne ve liderine yaptığı operasyonun anlatıldığı 'Bordo Bereliler Suriye' filminin çekimleri Adana'da devam ediyor. Çekimlerine Osmaniye'de başlanan filmin oyuncu kadrosunda; Cenk Ertan, Sedat Mert, Arda Esen ve Açelya Elmas yer alıyor.
Filmde; Suriye'de Türk sınır güvenliğini tehdit eden bir terör örgütünün başındaki 'Çöl İmamı' lakaplı 'Ebu Salim'i yok etmek için yüzbaşı 'Mehmet' ve komutasındaki bir timin hikayesi anlatılıyor. Bu terör örgütünün en büyük desteğinin FETÖ olduğu anlaşılan filmde, içerideki cuntacılara karşı verilen mücadele de yer alıyor.
Filmin yapımcısı Erdoğan Yaprak, bordo berelilerin çatışma sahnelerinde 500 kilo patlayıcı, 3 bin mermi, 175 silah kullandıklarını söyledi. Filmin çekimlerinde toplam 47 araç yakıldı, 800 kiloya yakın patlayıcı madde, eski tip bina olarak da 100'ün üzerinde mekan kullanılmış.
2 bin figüranın rol aldığı yapımda, 3 bin 500'e yakın kostüm, bot ve askeri kıyafet yer almış. Aksiyon sahneleri hakkında konuşan Erdoğan Yaprak, "Bu filmde oynamaktan korkanlar olmadı, sadece hazır olmadıklarını söyleyen oyuncular oldu. Çünkü aksiyon sahneleri oldukça zor" dedi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA