Atakum ilçesi Esenevler Mahallesi'nde meydana gelen olayda Sakarya İlköğretim Okulu'nda PDR Öğretmeni Tuba Günaydın ile annesi Sultan Günaydın arasında tartışma çıktı.
Tartışmanın büyümesiyle anne ve kızı banyoda boğuşma yaşadı. Sultan Günaydın daha sonra 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak kızının bileğini kesip intihar ettiğini belirterek ihbarda bulundu. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemelerde Tuba Günaydın'ın boğazı sıkılarak boynunun kırılıp öldüğü, annesinin intihar süsü vermek için kızının bileğini kestiğini tespit etti.
Kızını boğarak öldüren anne banyoda bileğini keserek intihar süsü verdi | Video
Tuba Günaydın, otopsi için Samsun Adli Tıp Grup Başkanlığı'na götürüldü. Sultan Günaydın, polis ekiplerince gözaltına alındı. Anne verdiği ifadede kızının kendisini banyoya çağırdığını, gittiği anda kendisine saldırdığını, öldüğünü anlayınca intihar süsü vermeye çalıştığını söylediği öğrenildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheli adliyeye sevk edildi.
Tuba Günaydın'ın Malatya depreminden sonra annesi ile birlikte Samsun'a geldiği kısa bir süre özel okulda çalıştıktan sonra kardeşi şehit olduğu şehitlik kontenjanından da Sakarya İlkokulu'ndan geldiği belirtiliyor.