Mersin'in Toroslar ilçesinde, önceki gece devriye gezen polisler, Atilla Yeter'in (20) kullandığı motosikleti şüphe üzerine durdurunca, parçalanmış çelik kasa ve yüklü miktarda para ele geçirdi.
Kollarında tırnak izleri bulunduğu da belirlenen ve gözaltına alınan Yeter, kasayı Yenişehir İlçesindeki bir apartman dairesinden aldığını söyledi.
Bunun üzerine eve giden polisler, Şule Özlem Ural'ın (40) cansız bedenini ile karşılaştı. Ali Yeter'in, Şule Özlem Ural'ı boğarak öldürdüğü belirlenirken, vahşetin arkasından ise şantaj çıktı.
Kısa sürede büyüyen tartışmanın ardından, görüntüleri para almadan vermeyi reddeden Ural'ı darp etmeye başlayan Yeter, ardından boğazına sarıldı. Kendisini boğmaya çalışan Yeter'in elinden kurtulmak için tırnaklayan Ural, başarılı olamadı.