Esra Erol'da programı her hafta birbirinden ilginç konularıyla izleyicileri kendisine hayran bırakıyor. Bu hafta ise Samsun'da 3 çocuk babası çiftçilik yapan 39 yaşındaki Yalçın Okur, konu olarak ele alındı.
Samsun'da çiftçilik yapan 39 yaşında 3 çocuk babası Yalçın Okur, bütün hayvanlarını yarı fiyatına satıp eşine estetik yaptırdı.
'Onu baştan yaptım' diyen eş, "Madem terk edecektin estetik yaptırmadan gitseydin. Bir kere 'canım kocacım' deseydin dünyaları verirdim" diyerek gözyaşlarına boğuldu.
"BİR KERE 'CANIM KOCACIĞIM' DESE DÜNYALARI VERİRİM"
Bana bir kere 'canım kocacığım' dese dünyaları veririm. 90 bin liralık hayvanlarımı 45 bin liraya sattım.
"15 YAŞINDA EVLENDİ..."
Meral Okur'un kuzeni canlı yayına bağlanıp, "Meral 15 yaşında evlendi, 3 çocuk doğurdu. Şimdi 26 yaşlarında özgüvenli bir kadın olmak istemiş olabilir." de
Bugün 'Esra Erol'da' programında ise herkesi şoke eden bir olay yaşandı.
Canlı yayına gelen Meral'i gören Yalçın Okur şaşkınlığını gizleyemedi.
Estetik yaptırarak evi terk ettiği iddia edilen Meral ise yüzleşmek üzere programa geldi.
Esra Erol'un davetini kabul eden Meral Okur, Yalçın Okur için daha önce uzaklaştırma kararı aldırdığını söyledi.
Yaşadıkları olayları detaylı bir şekilde anlatmaya başlayan Meral Okur, "Esra Hanım, ameliyat oldum. Doktor bana 1-2 ay boyunca ağırlık kaldırmayacaksın dedi.
Ben bir gün aradım onu dedim ki; 'kardeşimin sevgilisiyle tanışmak istiyorum, çok da bunaldım onlarla tatile gidebilir miyim' diye sordum.
"BEN BU ANI ÇOK BEKLEDİM"
Esra Erol'a yüzleşmeyi çok beklediğini söyleyen Meral, "Ben sürekli gözyaşı döküyorum. Ben bu anı çok bekledim." diye konuştu.
"BEN BU ŞEKİLDE YAŞAMAK İSTEMİYORUM"
Yaşadıklarından bunaldığını belirten Meral Okur, "Ben o yaşananlara çok sinirlendim senin çenene katlanamam ben.
Gezmeye gideceğimi söylüyorum, kıyafet alıyorum laf ediyorsun, her şeye konuşuyorsun. Ben, bu şekilde yaşamak istemiyorum." diye konuştu.
"HAMİLEYKEN BENİ TEKME TOKAT DÖVDÜ"
Yalçın Bey'in kendisine sevgi göstermediğini de belirten Meral Okur,
NE OLMUŞTU!
Esra Erol'da inanılmaz ve bir o kadar da akıllara durgunluk veren olay yaşandı.
Samsun'da çiftçilik yapan 39 yaşında 3 çocuk babası Yalçın Okur, bütün hayvanlarını yarı fiyatına satıp eşine estetik yaptırdı.
'Onu baştan yaptım' diyen eş, "Madem terk edecektin estetik yaptırmadan gitseydin. Bir kere 'canım kocacım' deseydin dünyaları verirdim" diyerek gözyaşlarına boğuldu.
Evden kaçan Meral Okur'un kuzeni canlı yayına katılarak dikkat çeken açıklamalarda bulundu.