OTEL LOBİSİNDE SİLAHLA TEHDİT VE DAYAK
İstanbul'da yaşayan Cevzet Ö., Kestel'deki aile otelinde yaşanan sorunları çözmek için Bursa'ya geldi. 4 Mart'ta otelin yönetimi hakkında konuştuğu kardeşleri Vedat Ö. (38) ve Servet Ö. (36) ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine iki kardeş, Cevzet Ö.'yü silahla tehdit edip yumruk ve tekmelerle darbetti.
Otelin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, Cevzet Ö.'nün yerde kanlar içinde kaldığı ve kardeşlerinin dövmeye devam ettiği anlar görüldü. Olayın ardından ağır yaralanan Cevzet Ö., ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kaburgalarında kırık ve vücudunda ezilmeler tespit edilen Cevzet Ö., tedavi altına alındı.
SERBEST KALDIKTAN SONRA TETİKÇİ TUTUP...
Olayın ardından Vedat Ö. ve Servet Ö. gözaltına alındı, ancak ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Hastaneden taburcu olan Cevzet Ö., kardeşlerinden intikam almak için harekete geçti. Çağatay Çakılcı (32), Mertcan Sezer (31) ve Eray Yılmaz (33) ile para karşılığında anlaşarak kardeşi Vedat Ö.'nün aracını kurşunlattı.
Silahlı saldırı sonrası Bursa Emniyeti harekete geçti ve Cevzet Ö. ile 3 tetikçi gözaltına alındı.