Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinden İzmir'e gitmek üzere yola çıkan yolcu otobüsü, sabaha karşı E-90 kara yolunun Olukpınar köyü mevkinde sürücüsünün kontrolünden çıktı.
Otobüs, önce bariyerlere, daha sonra üst geçidin beton ayaklarına çarptı. Çarpmanın etkisiyle otobüs hurda yığınına döndü.
Kazada, 9 kişi hayatını kaybederken, 27 kişi de yaralandı. Kazada hayatını kaybeden otobüs şoförü Çetin Karayel, Dilan Bayar ve Ozan Bayar, Suna Yaşar ve annesi Fezile Baydar'ın cenazeleri uçakla Ağrı Ahmed-i Hani Havalimanı'na getirildi.
Genç kız ve annesinin İzmir'de yaşadıkları ve akraba ziyareti için Ağrı'nın Diyadin ilçesine geldikleri belirlendi.
SİVAS'TAN GEÇERKEN O TÜRKÜYÜ PAYLAŞMIŞ
Sunay Yaşar'ın Sivas'ı geçerken sosyal medya hesabından yol görüntüsü eşliğinde 'Yokluğun azrail gibi / Göz koymuş kuru canıma..' türküsünü paylaştığı görüldü.
Yakınları tarafından gözyaşları ve ağıtlarla karşılanan otobüs sürücüsü Çetin Karayel ile Dilan Bayar ve Ozan Bayar'ın cenazeleri toprağa verilmek üzere Doğubayazıt ilçesine gönderildi.
DEHŞET ANLARINI BÖYLE ANLATMIŞTI
Kaza sırasında otobüsün arkasında seyreden otomobilin sürücüsü Murat Türkoğlu, Polatlı'ya gittiklerini belirterek, "Temelli'den beraber çıktık, arkalı önlüydük zaten."
Trafik kazasında annesi Fezile Baydar ile hayatını kaybeden Suna Yaşar'ın nişanlı olduğu ve düğün hazırlıkları yaptığı öğrenildi.