Jorge Jesus'la birlikte yeni sezona hazırlanan Fenerbahçe, transfer çalışmalarına devam ediyor.
Fenerbahçe'de sezonu 73 puanla 2'nci sırada tamamlayan İsmail Kartal'ın yerine gelen Portekizli teknik adam, yeni transferlerin kampa yetişmesi konusunda çok titiz davranıyor.
TRANSFERDE HEDEF SERİ OYUNCULAR
Son olarak Benfica'yı çalıştıran Jorge Jesus, Portekiz pazarından oyuncuları yakın merceğe almıştı.
BRUMA HAMLESİ
Sol kanat bölgesine takviye yapılmasını isteyen Jesus, bu bölgedeki seçimini bir zamanlar Galatasaray, Gaziantepspor gibi takımların formasını giyen 27 yaşındaki Bruma'dan yana kullandı.
Takıma kiralık olarak katılan Bruma, geçtiğimiz sezon PSV Eindhoven formasıyla 45 maçta 10 gol atarken, 4 de gol pası vermişti.
EMRE MOR FENERBAHÇE'DE
Yerli transferde elini güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, transferde önemli aşama kaydetti.
Emre Mor'un temsilcisi Nima Modyr, Fenerbahçe ile sözleşme detaylarını görüşmek için cumartesi günü İstanbul'a gelecek.
VOLKAN DEMİREL TAVSİYESİ
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, geçen sezon devam ederken Emre Mor için Volkan Demirel'den görüş istemişti.
Teknik direktör Jorge Jesus'un da genç oyuncunun transferine yeşil ışık yakması üzerine Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma ile bir araya gelerek transferi bitirdi.
Fikri sorulan Demirel'in, oyuncunun kendisini özellikle savunmada çok geliştirdiği yönünde görüş verdiği, "Doğru yönetilirse çok başarılı olur" dediği ifade edildi.
24 yaşında olmasına rağmen fırtınalı bir kariyeri olan sağ kanat oyuncusu, Volkan Demirel'le birlikte çıkışa imza atmıştı.