Galatasaray'ın Beşiktaş'ı 1-0 mağlup ettiği derbi sonrası sosyal medya paylaşımları gündem olmuştu. SABAH Spor'un usta yazarları bu yaşananları değerlendirdi.
LEVENT TÜZEMEN: "KENDİNE YAPILMASINI İSTEMİYORSAN..."
Galatasaray'ın paylaşımına Beşiktaş'ın tepki göstermesini doğal karşılıyorum. Ama aynı Beşiktaş yönetimi keşke hassasiyetini Galatasaray'ın kurucu başkanı Ali Sami Yen'e yönelik galiz küfürlere de gösterseydi.
Hasan Arat'ın başkan olmasından sonra Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında çok ciddi bir bağ oluştu. Çünkü Arat, Koç ailesine yakın bir isim. Seçim öncesi Adalı'ya karşı Rahmi Bey, Hasan Arat'ı destekledi. Sayın Arat başkan seçildikten sonra da Sayın Rahmi Koç, bir nezaket ziyaretinde bulunup, "Kulübün senin gibi başkanlara ihtiyacı var" dedi.
Yeni sezonda Beşiktaş'ın göğüs reklamı Beko olacak. Kamuoyunda Hasan Arat döneminde Fenerbahçe ve Beşiktaş arasındaki ilişkilerin etle tırnak gibi olduğu görüşü hakim.