Sezona Valerien Ismael ile devam fakat daha sonra takımın başına Şenol Güneş'i getiren Beşiktaş bu sezon inişli çıkışlı bir performans ortaya koyuyor.
Yaz transfer sezonunda özellikle de Premier Lig'den yaptığı takviyelerle adından söz ettiren Beşiktaş, ara transfer sezonu için kolları şimdiden sıvadı.
Bu sezon savunmada istenilen performansın altında kalan siyah-beyazlı takımda Şenol Güneş, savunmaya takviye yapılmasını istedi. Sakatlık sorunları yaşayan Beşiktaş'ta 3 oyuncu için yönetime rapor verilmişti.
KAAN AYHAN BEŞİKTAŞ'A SICAK BAKIYOR
Savunma hattına bir yerli transferi yapmak isteyen Şenol Güneş, Mill futbolcu Kaan Ayhan'ı da istiyor. Welinton'u göndermek isteyen Kartal, alternatif olarak Kaan Ayhan için görüşmelerini yapıyor.
Takımı Sassuolo'da mutsuz olduğu ifade edilen Kaan Ayhan, bu sezon sadece 8 maça çıkabilidi. Milli oyuncu daha fazla forma şansı bulacağı bir takıma sıcak bakıyor.
BEŞİKTAŞ NWAKAEME'DE ISRARCI
Sol kanat transferi de yapmak isteyen Beşiktaş, Trabzonspor'un eski yıldızı ve şu anda Suudi Arabistan'da forma giyen Nijeryalı yıldız Anthony Nwakaeme'yi kadrosuna katmak istiyor.
Suudi Arabistan ekibi Al-Fayha'da istenilen performansın altında kalan Nwakaeme'nin de burada mutsuz olduğu ifade ediliyor.
Oyuncu için masaya oturmaya hazır olan Beşiktaş şartları zorlayacak. Nwakaeme'nin ise yeniden Türkiye'ye dönmeye sıcak baktığı iddai ediliyor.