Görüntüsü pek hoş olmasa da keçiboynuzunun içerisinde şeker tadı veren bir sıvı vardır. Keçiboynuzu taze olarak, kurutularak, toz haline ya da pekmez haline getirilerek tüketilebilir. Selenyum, potasyum, magnezyum başta olmak üzere birçok mineral ve element içeren keçiboynuzu her açıdan sağlığa katkı sağlıyor. İşte baklagiller ailesine mensup olan keçiboynuzunun birbirinden ilginç faydaları... HÜCRELERİ ONARIR VE YENİLER! ZİHİN GÜCÜNÜ ARTTIRIR! SİNDİRİME OLDUKÇA FAYDALI! KEMİK ERİMESİNE KARŞI KORUYUCU KALKAN! KOLESTEROLÜ DENGELİYOR! DOĞAL ANTİBOYİKLER ARASINDA! ALERJİK HASTALIKLARDAN KORUYOR! Keçiboynuzunun antibakteriyel ve antialerjik özelliği vardır. Özellikle solunum yollarında oluşan zararlı bakterileri temizliyor. Solunum yollarında meydana gelen tıkanıkların giderilmesinde büyük rol oynuyor. Salgın hastalıklara ve alerjik astıma karşı da şifa kaynağı oluyor. KEÇİBOYNUZU PEKMEZİ ŞEKERSİZ & UNSUZ KEÇİBOYLUZLU KURABİYE