Merhum sanatçı Kayahan'ın şarkıcı kızı Beste Açar, son dönemde özel hayatındaki gelişmeler ile dikkatleri üzerine çekiyor.
Beste Açar, geçen yıl kasım ayında sosyal medyada yaptığı paylaşımla 2 Şubat 2022 tarihinde Oksal Erev'le nikah masasına oturacağını duyurmuştu.
Ancak Oksal Erev ile evlenmesi beklenen Beste Açar, "Şahsıma haddini aşan müdahaleler" sözleriyle ilişkisinin bittiğini açıklamıştı.
Evliğin eşiğinden dönen 47 yaşındaki Beste Açar, gündem olan açıklamasından yaklaşık iki ay sonra 'yeni aşk' haberiyle adından söz ettirmişti.
47 yaşındaki Açar ve Evren Bölek, bugün nikah masasına oturdu. Mutlu haberi takipçileriyle paylaşan Beste Açar, şu ifadeleri kullandı:
"Sonsuza kadar 'evet' Her şeyin mümkün olduğunu bilmenin ötesinde yaşamak bir mucize… Olacak olan, gelecek olan zamanı geldiğinde sana doğru akıyor zaten. Kendi önünden çekilmen yeter. Bir buluşma için Evren sizinle beraber yüzlerce kişinin hayatında öyle şeyleri organize ediyor ki…
Neden hala olmuyor? Bu neden başıma geldi? demeyin! Nerden biliyorsunuz hayatınızın altının üstünden daha muhteşem olmayacağını? Hiç bir buluşma tesadüf değildir."
NELER OLMUŞTU?
Merhum sanatçı Kayahan'ın şarkıcı kızı Beste Açar, geçtiğimiz kasım ayında sosyal medyada yaptığı paylaşım ile 2 Şubat 2022 tarihinde Oksal Erev'le nikah masasına oturacaklarını duyurmuştu.
"HAYAT ARKADAŞIM, EŞİM, CANIM"
Oksal Erev ise "Beni düşünen, empati kurmaya bilen, hep ama hep pozitif olup bana hayatın en güzel taraflarını gösteren bir güzel ile ömür boyu birlikte olmak... İşte 'mutlu son' diye ben buna derim. Beste çok özel bir kadın.
Yıllar süren arkadaşlığımız sırasında da karakterine, huyuna, bu kadar kaos içinde bile dingin olan yaşantısına hayran olduğum gerçek bir hanımefendiydi. Şimdi ise hayat arkadaşım, eşim, canım olacak. İlişkimizin başladığı günden bu yana yolladığınız mesajlar da ne kadar doğru bir yola girdiğimizin sağlaması oldu sanki. Herkes mutlu. iyi ki varsınız" ifadelerini kullanmıştı.
"ÖFKE, KONTROLSÜZ DUYGU DURUMLARI, HADDİNİ AŞAN MÜDAHALELER..."
Ancak kısa süre sonra çiftin ilişkilerini sessiz sedasız noktaladığı ortaya çıkmıştı. Evliğin eşiğinden dönen 47 yaşındaki Beste Açar, 14 Şubat Sevgililer Günü'ne yalnız girmişti.
Ünlü isim, basına yansıyan çıkan haberlerin ardından dikkat çeken bir açıklama yapmıştı. Açar, ayrılığın nedenine ilişkin şu açıklamayı yapmıştı:
İnsana şiddet sadece kuvvet kullanarak olmaz. Son üç ay içinde yaşadığım tutarsız öfke, kontrolsüz duygu durumları, şahsıma haddini aşan müdahaleler neticesinde eskiden arkadaşım olan kişiyle 10 Şubat 2022 tarihinden itibaren hiçbir ilişkim kalmamıştır. Basında çıkan haberlere cevap vermek için ilk ve son açıklamamdır. Daha fazla bu konuyla bir gündem oluşturmak niyetinde değilim. Şu anda yaşadığımız dünyada ilgilenilmesi, merak edilmesi, araştırılması ve yapılması gereken çok ama çok mühim şeyler var. Saygılarımla.
'SADECE SEN'
Beste Açar, gündem olan açıklamasından yaklaşık iki ay sonra 'yeni aşk' haberiyle adından söz ettirmişti. Şarkıcı, bir süredir birlikte olduğu Evren Bölek ile fotoğrafını sosyal medya hesaplarından paylaşarak, aşkını duyurmuştu.
Bayram tatillerini Antalya'da geçiren ve konaklama yaptıkları otelden 'Only You' (Sadece Sen) adlı parça ile ayrı ayrı paylaşım yapan sevgililer, kısa bir süre sonra bu kareleri Instagram'ın hikaye kısmında da paylaşmıştı.
Açar, doğum gününde ise, 10 gün önce eşinden boşanan Evren Bölek'ten evlilik teklifi almış ve 'evet' yanıtını vermişti.
"BULUŞMAMIZA VESİLE OLAN İNSAN"
Tüm bunların ardından 23 Temmuz'da Budabeşte'de evlenmeye hazırlanan Kayahan'ın kızı Beste Açar ile Evren Bölek, geçen günlerde Nişantaşı'nda objektiflere takılmıştı.
Birbirlerinin isimlerini bileklerine dövme yaptırdıkları görülen ikiliden Beste Açar, ilişkilerine eski eşi şarkıcı Tayfun Duygulu'nun vesile olduğunu söyleyip, "Düğüne de gelir çünkü bizim buluşmamıza, ilişkimize vesile olan insan; bunun yolunu açtı. Aradan çok uzun zaman geçti, çok gençtik bir daha hiç görüşmedik" şeklinde konuşmuştu.
TEPKİ GÖSTERDİ
Evren Bölek ise, Tayfun Duygulu, eşi Bella Duygulu ve sevgilisi Beste Açar ile yemek yedikleri fotoğrafın altına çok sayıda olumsuz tepki geldiğini anlatıp, duruma şu sözlerle tepki göstermişti:
Kötü yorumlar var, aynı masada yemek yedik diye... İlk onlar hayırlı olsun dediler bize. Bunun 'aşmış' olmakla alakası yok, o onların geri kalmışlığı. Tayfun'la da ortak projeler yapıyoruz.
"GELECEK HABERE BAĞLI"
Beste Açar, evlenmeyi planladıkları Budapeşte Türkiye Konsolosluğu'nda yaz yoğunluğu olduğunu için nikahın Türkiye'de de olabileceğini ve durumun henüz netlik kazanmadığını anlatıp, "Budapeşte Türk Konsolosluğu'nda bir yoğunluk var, o yüzden Türkiye'de olabilir, oradan gelecek habere bağlı.
Hatta dün gece öyle bir güzel yer aklıma geldi ki... Benim için manevi değeri önemli ve özel olan bir yerde olursa güzel bir ortam olur."
DAVA AÇACAĞINI HATIRLATTI
Ünlü isim, ayrıca Bölek'in boşandığı eşi Ece Taşkın'ın, "Evliyken aldatıldım. Beste dört haftalık hamile, ben beş sene hamile kalamadım, olmadı. Evren Bey'de sıkıntı vardı" şeklindeki açıklamasıyla ilgili sorular üzerine, karşı tarafa dava açmaya hazırlandığını hatırlatıp, şu ifadeleri kullanmıştı: