Şarkıcılar Seren Serengil ve Lerzan Mutlu arasındaki kavgalar sonucu açılan davalara bir yenisi daha eklenmiş, Seren Serengil, annesi Nevin Teoman ile birlikte kendilerine göndermeler yapıp hakaret ettiği gerekçesiyle Lerzan Mutlu'dan şikayetçi olmuştu. İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamındaysa Lerzan Mutlu hakkında 'Sesli yazılı veya görüntülü bir ileti ile zincirleme hakaret' suçundan 4 yıl 1 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açılmıştı.
SEREN SERENGİL VE LERZAN MUTLU KATILMADI
İstanbul Anadolu 41. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya sanık Lerzan Mutlu ile müştekiler Seren Serengil ve annesi Nevin Teoman katılmazken, taraf avukatları mahkeme salonunda hazır bulundu.
TARAF AVUKATLARI KONUŞTU
Duruşmada söz alan müşteki avukatı, hakaretin muhatabının müvekkilinin ve kızının açık olduğunu söyleyerek sanık Lerzan Mutlu'nun cezalandırılmasını istedi. Sanık avukatı ise, "Müvekkilin beraatini talep ederiz. Müvekkilim yaptığı paylaşımın muhatabı müştekiler değildir ve bu iddia da ispatlanamamıştır. Dosyada atılı suçun işlendiğine dair somut delil bulunmamaktadır" dedi.