Uzun süredir ekranlardan uzak olan Selin Demiratar, tatil için İngiltere'nin başkenti Londra'ya gitti. Oyuncu, ulaşım için metroyu tercih etti. Demiratar, çektiği fotoğrafı da takipçileri ile paylaştı.
"GÜZEL BİR HAYAT YAŞIYORUM"
2020 yılında Mehmet Ali Çebi ile dünyaevine giren Selin Demiratar, evlendikten sonra oyunculuğu bırakıp sakin bir hayat yaşamayı tercih etti. Selin Demiratar gözlerden uzak yaşadığı hayatıyla ilgili daha önce "Eşim, kedilerim ve köpeklerim ile güzel bir hayat yaşıyorum." demişti.
LONDRA'DA METRO
Zaman zaman sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren güzel oyuncu son pozlarıyla gündem oldu. Tatil için İngiltere'nin başkenti Londra'ya giden Demiratar, ulaşım içinse metroyu tercih etti. Demiratar'ın pozları kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.