Yeşilçam'ın usta oyuncularından Hülya Koçyiğit'in torunu Aslışah Alkoçlar, iş insanı Kaan Demirağ ile 2021 yılında dünyaevine girmişti.
Mutlu aile tablosuyla sosyal medyada ilgi odağı olan Aslışah Alkoçlar, doğum sonrası fit haline neredeyse hemen kavuşmuştu.
Aslışah Alkoçlar ile Kaan Demirağ çifti geçtiğimiz günlerde kızları Ada'nın doğum günü kar temalı bir partiyle kutlamıştı. Sonrasında Dubai tatiline çıkan Aslışah Alkoçlar bikinili pozları ile sosyal medyayı salladı.
Aslışah Alkoçlar kızının yeni yaşını "Benim güzel savaşçı güçlü karakterli kızım bir seneyi geride bıraktık. Tam bugün 11:33'te daha doktor üstünü bile değiştirmeden fırt diye 1 saniyede doğdun. Hayatımıza bambaşka bir renk kattın. (Sayende her şey pembe) Cem, annen, baban ve bütün aile seni çok seviyor. İyi ki doğdun iyi ki bizi seçtin." sözleriyle kutladı.
Güzelliğiyle anneannesi Hülya Koçyiğit'e çok benzetilen Aslışah Alkoçlar geçtiğimiz günde bunu bir kez daha ortaya koydu.
Aslışah Alkoçlar'dan anneannesi Hülya Koçyiğit ile dedesi Selim Soydan'lı paylaşım gelmişti.
Londra sokaklarında poz veren Aslışah Alkoçlar kendisini anneannesi Hülya Koçyiğit'in 30 yıl önceki haline benzetmişti.
Dedesine "Sağ tarafında Hülya Koçyiğit şuan, sol tarafında 30 sene öncesi" diyen Aslışah Alkoçlara takipçilerinden de destek gelmişti.
Hülya Koçyiğit'in torunu Aslışah Alkoçlar Demirağ anneannesine çok benzetildi...