Geçen zamanın ne sesini ne güzelliğini eskitemediği sanatçılardan olan Bendeniz magazinden uzak bir hayat sürse de müziği ile var olmaya devam ediyor.
Sosyal medyayı aktif kullanan şarkıcı Bendeniz paylaşımları ile hayranlarıyla buluşmayı ihmal etmiyor.
Çok plan yapan biri değilim. Ne yaparsak yapalım hayat olması gerektiği gibi ilerliyor. Belki de olmaması gerektiği gibi...
Neden müziğe çok ara verdiniz?
Bir ara rahatsızlandığım için ara verdim. Sonra ortamı beğenmediğim için canım müzik yapmak istemedi. Kısıtlı paralar, kısıtlı projeler bana göre değil.
Benim enerjim ve dinleyicim arasında büyük bir bağ var ve o hep olacak. Sadece bir yılda bunu tekrar tepe noktaya getirecek güçteyim.
İnsanların gözü bu saatten sonra doymaz. Mümkün değil! Bir uyanış çağındayız, ayak uyduramayanların hayatı zorlaşıyor. Doğaya sahip çıkmalıyız kısa ve net!
Evle aranız nasıl? Neler yapıyorsunuz?
Akrilik tablolar üzerinde çalışıyorum ve yarattığım şeyleri seyretmekten büyük keyif alıyorum. Yemek yapmaya bayılıyorum. Köpeğimle ve kedimle zaman geçiriyorum.
Her şey beyinde bitiyor. Kafayı çalıştırıp kendimize yatırım yapmamız gerekiyor. İnsanlar nedense başka yatırımların peşinde.
Bugüne kadar sizi hiçbir polemiğin içinde görmemiştim. Sanat camiası pandemi önlemleriyle ilgili maddi bir veryansında bulununcao nlara çıkıştınız." Bu kadar mı aç kaldınız, milyonlarınız var" dediniz… Neden?
Halkın durumu ve sağlığı her şeyin üstündedir. Bu durum herkesi etkiledi. Her sektör etkilendi. Herkes şikayete başlarsa bunun sonu gelir mi?
Her şey tartışılır ama doğru bir tanedir. Ne kimsenin düşmanıyım ne de kötü kalpliyim. Düşündüklerim kötü kalpli birinin düşüncelerine benziyor mu?
Benim de birçok konserim iptal oldu ama umurumda değil. İnsanların halini gördükçe üzülüyorum ve şükrediyorum.
Sizin lüks bir yaşantınız yok mu?
Ben gayet normal, dubleks bir evde oturuyorum. Güzel bir terasım var ve çok mutluyum. Büyük evlerde oturmanın sıkıntısını çok çektim. Minimal bir ev daha az sorun demek.