Kendine has 'tuzlama' (saltbae) hareketiyle ününü ülke dışına taşıyan ve dünyanın çeşitli yerlerinde restoran açan Nusret Gökçe, sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiriyor.
Et pişirme ve tuz atma şekliyle tüm dünyada fenomen olan Nusret Gökçe, vergi sıralamasında ilk 100 arasına girdi. Ünlü işletmeci Gökçe, verilen teşekkür plaketinin sevincini takipçileriyle paylaştı
'ÜLKEM İÇİN ÇALIŞIYORUM'
Erzurum'da doğan, kasap olarak çıktığı yolculukta önce şef sonra restoran işletmecisi olarak zirveye tırmanan Nusret Gökçe'den bir başarı daha! Et pişirme ve tuzlama tekniği Salt Bae adıyla anılan Nusret, bu yılki vergi sıralamasında ilk 100'e girdi.