2018 yılında muhteşem bir törenle dünyaevine giren Bensu Soral ve Hakan Baş evliliklerinde altı yılı geride bıraktı.
Bir süre önce evliliklerinde kara bulutların gezdiği iddia edilen oyuncu Bensu Soral ve iş insanı Hakan Baş evliliklerinde yedinci yılı kutladı. Çiftin sosyal medya paylaşımlarına beğeni yağdı.
Bensu Soral, Instagram hesabında hazırladığı fotoğraf albümünü, 'Mutlu yıldönümleri' mesajı yazıp sonsuzluk emojisiyle yayınladı.
Hakan Baş, sözlerine; "Bensu ile uyuşamadığımızı düşündüğümüz bazı konulardan dolayı yaklaşık bir aydır çalkantılı bir dönem geçirdiğimiz doğru. Bir yandan da toparlamak için karşılıklı çaba sarf ediyoruz. Dışarıdan gelen yanlış yorumlar süreci daha da zora sokuyor. Hassasiyet rica ediyoruz" diye devam etmişti.
BUZLAR ERİDİ
Zorlu sürecin ardından aralarındaki buzları eriten Bensu Soral-Hakan Baş çifti, 2022'yi Paris'te karşılamıştı. Soral, eşiyle birlikte yer aldığı fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşarak, ilişkilerine yeniden şans verdiklerini duyurmuştu.