Yıllardır 20'li yaşlarında gibi görünen iki çocuk annesi olan Defne Samyeli fit hali ile Çinli araştırmacıları bile kendine hayran bırakmış araştırmalara konu olmuştu.
51 yaşındaki Defne Samyeli güzelliği ve fit hali ile övgüleri toplamaya devam ederken son paylaşımı ile yine sosyal medyayı sallamayı başardı.
Defne Samyeli bu kez son pozlarıyla gündeme geldi. Instagram hesabından Maldivler pozunu paylaşan Samyeli'nin pozları sosyal medyada gündem oldu.
Maldivler'e tatile giden Defne Samyeli, bikinili pozlar vermeyi ihmal etmedi. Ünlü şarkıcının kareleri, hayranları tarafından beğeni ve yorum yağdı.
Defne Samyeli'nin Eren Talu ile evliliğinden dünyaya gelen kızları Deren Talu ile Derin Talu, güzellikleriyle sık sık sosyal medyada adlarından söz ettiriyor. Özellikle Defne Samyeli'nin oyuncu kızı Deren Talu, Instagram hesabından yayınladığı cesur pozlarla dikkatleri üzerine çekiyor.
Son olarak Deren Talu, annesi Defne Samyeli'nin YouTube kanalına konuk oldu. Rahatsız olduğu bir konuya değinen Deren Talu, ''Melih Bey Takımı' yorumları beni rahatsız ediyor' dedi.
Deren Talu, annesiyle ettiği sohbet sırasında iki konuda isyan etti.
Birincisi; evlilik hakkındaydı...
Deren Talu, annesi Defne Samyeli ile babası Eren Talu'nun boşanma sürecinden etkilendiğini söyleyerek evlenmeyi düşünmediğini söyledi; "Babamla senin boşanma sürecinden sonra evlenmek istemiyorum. Evliliğe inancımı kaybettim. Bence evlilik yürütülebilecek bir sistem değil. İki insanın ömür boyu birbirini sevmesi konsepti bana inandırıcı gelmiyor. Herkes birbirinden sıkılır. Çok büyük konuşmayı da sevmiyorum. Belki doğru insan doğru zamanda olur."
"BOŞANMAYI HİÇ İSTEMEZDİM"
Eren Talu ile 1995 - 2011 arasında evli kalan Defne Samyeli, kızının bu sözleri karşısında duygularını şöyle dile getirdi; "Hiç istemezdim. Çünkü düzenimizden çok memnundum."
Deren Talu'nun ikinci isyanı ise; annesine yönelik sosyal medya yorumları oldu.
"Bu programda şunu söylemek istiyorum. Ben aile olarak çok farklı lanse edildiğimizi düşünüyorum." diyen Talu açıklamasını şöyle sürdürdü:
"Melih Bey Takımı yorumlarına gülmekle beraber açıkçası biraz rahatsız ediyor beni. Bunu fark ettim...
Bir erkeğe sırtını dayama fikri çok canımı sıkıyor. Öyle biri değiliz. Özellikle sana söylenmesi çok canımı sıkıyor.
Sen çok güçlü, kendi ayakları üzerinde duran ve her şeyi kendi maddi imkanlarıyla sağlayan biri olarak, büyük haksızlık yapıldığını düşünüyorum."
Melih Bey Takımı, Kanal D'nin fenomen dizisi Aşk-ı Memnu'da Firdevs Hanım ve kızlarına söyleniyordu.
Öte yandan Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu, uzun süredir Baran Tınaz ile aşk yaşıyordu. Çiftin mutlu ilişkisi geçtiğimiz günlerde noktalandı. Deren Talu, sevgilisinin karşı çıkmasına rağmen mayolu pozlar verince, Baran Tınaz ile birlikteliği sona ermişti.
Deren Talu ile üç yıllık aşkı biten Baran Tınaz, 'İlişkiyi kıskançlık bitirdi' iddiaları için ilk kez konuştu: "Kıskançlık her ilişkide olabilir. Biz anlaşarak, arkadaşça ayrıldık"
Defne Samyeli'nin büyük kızı Deren Talu'nun geçtiğimiz aylarda ayrıldığı işletmeci sevgilisi Baran Tınaz, önceki akşam Bebek'teydi. Tınaz'ın sevgilisine şiddet uyguladığı iddia edilmiş ancak daha sonra asıl şiddet görenin Deren Talu'nun kardeşi Derin olduğu ortaya çıkmıştı. Şiddet olayıyla adının geçmesine çok kızan Tınaz, tepkisini şöyle dile getirdi:
'BİZİM AİLEYE TERS'
Takvim'in haberine göre; "Bizim aileye ters bu olaylar. Asla böyle bir durum yok. Deren ile 3 senelik ilişkimiz vardı. Biz ortaklaşa sonlandırma kararı aldık. Asla ve asla darp olayı yok tabii ki.
Ben zan altında kaldım." Baran Tınaz, ayrılığın kıskançlıkla ilgili olduğu haberleri için de "Kıskançlık her ilişkide olabilir. Biz anlaşarak, arkadaşça ayrıldık" yorumu yaptı. Baran Tınaz, ilişkinin dostça bittiğini söyledi. Deren Talu, şimdilerde kariyerine odaklandı.