Çoğu kişi için bu durum kafa karışıklığı yaratsa ve zehirlenme gibi istenmeyen durumlara neden olacağı düşünülse de aslında neredeyse elli yıl süren pişirme sürecinin arkasında bambaşka bir hikaye var.
2020 yılında işletmenin üçüncü nesil sahibi Nattapong Kaweeantawong çorbalarının arkasındaki hikayeyi anlattı: "45 yılı aşkın süredir çorbamızın suyu bir gün pişirildikten sonra asla atılmadı. Et suyunu bir gece beklettik ve sonra ertesi gün onu tekrar çorba yapmak için kullandık.
"Bu et suyu 45 yıldır muhafaza ediliyor ve pişiriliyor, böylece ona eşsiz bir tat ve aroma kazandırılıyor."
Bu durumu ilk defa duyanlar hijyenik olmadığını düşünse de restoran sahipleri durumun göründüğü gibi olmadığını söylüyor.
Ve sürekli güveç olarak bilinen yöntemin, restoranın yorumları göz önüne alındığında, yemeğin lezzetinde büyük bir fark yarattığı açıkça görülüyor.
Restoranı bu yılın başlarında Ocak ayında ziyaret eden bir yorumcu şunu yazdı: "Burası 50 yıllık çorbalarıyla ünlü olduğundan tanıtıma gerek yok. Peki gerçekten buna değer mi? Evet derdim."