Son dakika haberi... Türk Havacılık ve Uzay Sanayi'nin (TUSAŞ) Ankara'nın Kahramankazan ilçesindeki merkez yerleşkesine gerçekleştirilen hain terör saldırısında 5 kişi şehit olurken, 2'si ağır 22 kişi de yaralanmıştı. Güvenlik güçlerinin etkisiz hale getirdiği alçak teröristlerle ilgili şok bir detay ortaya çıktı.
SİLAHLI GÜVENLİK AMİRİ
Yeni Asır'ın haberine göre; TUSAŞ'a saldırıda bulunan ve kendini canlı bomba olarak patlatan teröristlerden kadın olanının İzmir doğumlu Mine Sevjin Alçiçek olduğu belirlenmişti.
SALDIRI SONRASI...
Hain teröristin ağabeyi Davut Alçiçek'in ise, Çiğli Belediyesi'nde silahlı güvenlik amiri olduğu ortaya çıktı. Davut Alçiçek'in saldırı sonrası belediyedeki işine gelmediği de öğrenildi.
TUSAŞ teröristinin ağabeyi Çiğli Belediyesinde güvenlik amirliği yapmış | Video
1 Mayıs 2011 yılında vefat eden Metin Solak döneminde işe alınan Davut Alçiçek'in, Belediye tarafından hemen iş akdine son verildiği öğrenildi.
CHP'Lİ BAŞKANDAN PES DEDİRTEN SAVUNMA
Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, "Türkiye'yi yasa boğan ve 5 kişiyi şehit verdiğimiz terör saldırısında, canlı bomba olan teröristin ağabeyini kamu kurumunda çalıştıramazdık, zaten saldırı sonrası kendisinin işe gelmediğini öğrendik. Önce açığa aldık, sonrasında da Hukuk Müdürlüğümüz ile görüşüp çıkışını verdik" diye konuştu.