Giriş Tarihi: 29.07.2023 06:56
Güncelleme Tarihi: 29.07.2023
06:56
AŞURE TARİFİ, MALZEMELERİ VE PÜF NOKTALARI | Tam ölçülü, kıvamlı, geleneksel Aşure nasıl yapılır, ana malzemeleri nelerdir?
Muharrem ayının 10. Gününe ismini veren Aşure tarifi ile gündemdeki yerini aldı. Buğday, nohut, fasulye, kuru meyve gibi çeşitli malzemelerden oluşan tatlı mutfaklarda pişip etrafa dağıtılıyor. Aşure tarifi araştırılmaya başladı. Geleneksek ve dini değerlerin hatırlandığı bu özel günde tencereler hazırlandı. Aşure malzemeleri ve püf noktaları ile araştırılıyor. Kıvamı tam tutan, orijinal, en güzel Aşure tarifi nasıl yapılır, malzemeleri ve püf noktaları neler?