Gazi Konut kura çekilişi sonuçları sorgulama ekranı ziyaretleri başladı. Güneyşehir 2. Etap kura çekimi 30 Eylül Cumartesi günü saat 10.00'da başladı. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB) Gazi Konut Projesi kapsamında 1.000 adet konutun hak sahibini bulduğu kuranın ardından asil ve yedek isim listesi için araştırmalar hız kazandı. Söz konusu projeye en az bir yıl Gaziantep sınırları içerisinde yaşayan vatandaşlar başvuru yapmıştı. Canlı yayında ve noter huzurunda yapılan kura sonrası hak sahibi olan vatandaşlar, sadece kendileri oturmak şartı ile devri üstüne alabilecek. Peki, Gazi Konut kura sonuçları nasıl öğrenilir? İşte, Güneyşehir 2. Etap Gazi Konut kura çekimi sonuçları sorgulama ekranı ile asil-yedek isim listesi PDF…
GAZİ KONUT KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI!
Gazikonut İnşaat Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş. 14.000 Konut Projesi kapsamında toplamda 1.000 (adet konutun hak sahibi kura yöntemiyle belirlendi.
Güneyşehir 2. Etap kuraları 30 Eylül 2023 tarihinde saat 10:00'da Talat Özkarslı Kapalı Spor Salonunda noter huzurunda yapıldı.
Kura çekilişinde asil hak sahiplerinden sonra 2+1 tipi konut için 102 adet, 3+1 konut için 97 adet yedek hak sahibi belirlendi.
GAZİ KONUT KURA ÇEKİMİ NEREDEN İZLENİR?
Başvuru sahipleri kura çekimini GBB TV Youtube kanalından takip edebiliyor.
GAZİ KONUT KURA SONUÇLARI İLE İSİM LİSTESİ YAYINLANDI MI?
Güneyşehir 2. Etap kura sonuçları asil-yedek isim listesi henüz paylaşılmadı. İsim listesinin Gazi Konut resmi internet adresi üzerinden ilan edilmesi bekleniyor.
Konu ile ilgili açıklama geldiğinde haberimizde yer verilecektir.
BAŞVURU BEDELİ İADE EDİLECEK
Kura süreci hakkında Gazi Konut resmi internet adresi üzerinden açıklama yapılmıştı. Yapılan açıklamada; "Kura sonucunda asil ve yedek listede ismi olmayan başvuru sahiplerinin başvuru bedelleri ödeme yaptıkları kartlara 30.10.2023 tarihinden başlanılarak iade edilecektir.
Kura çekilişinde asil hak sahiplerinden sonra 2+1 tipi konut için 102 adet, 3+1 konut için 97 adet yedek hak sahibi belirlenecek, sözleşme imzalamayan asil hak sahiplerinden kalan konutlar için, İdarece ilan edilecek sözleşme imzalama programı çerçevesinde, kura çekiminde belirlenen sıraya göre yedek hak sahiplerine Gayrimenkul Satış Sözleşmesi imzalatılacaktır." denildi.