20 ARALIK'TA CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN AÇACAK
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılacağı törenle 20 Aralık'ta açılacak Avrasya Tüneli'nin içi görüntülendi.
21 ARALIK'TA HİZMETE GİRECEK
İstanbullular, resmi açılışın ardından Avrasya Tüneli'ni 21 Aralık saat 07.00'dan itibaren kullanabilecek.
30 OCAK'TA TAM ZAMANLI OLARAK...
Tünelin kullanımı, ilk etapta saat 07.00 ile 21.00 saatleri arasında 14 saat olarak gerçekleşecek. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, ilk etapta yapılacak ölçümlerin değerlendirileceğini ve tam zamanlı olarak 30 Ocak'tan sonra hizmete sokmayı planladıklarını belirtmişti.
MODERN AYDINLATMA ÖZELLİĞİNE SAHİP
Modern aydınlatma, yüksek kapasiteli havalandırma ve yolun düşük eğime sahip olması gibi özellikler, yolculuk konforunu artıracak.
SÜRÜŞ KONFORU
Tünelin iki katlı olarak inşa edilmesi, yol güvenliğine sağladığı katkı sayesinde sürüş konforunu da olumlu yönde etkileyecek.
KESİNTİSİZ YOLCULUK
Avrasya Tüneli, sis, buzlanma gibi olumsuz hava koşullarında da kesintisiz yolculuk yapılmasını sağlayacak.